Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Питомен Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Питомен Заек

Паниран Питомен Заек

Открий всички 23 авторски предложения относно паниран питомен заек в Gotvach.bg.
Пълнен Питомен ЗаекПълнен Питомен ЗаекС готовата плънка си напълваме корема на заека и го зашиваме със здрав конец. Ако остане от плънката, поставяме около заека....
Питомен Заек с ОризПитомен Заек с Ориз
След малко сипете и лука, заедно ги запържете и поръсете със червения пипер....
Цял печен на фурна питомен заекЦял печен на фурна питомен заек
Маха се фолиото и заекът се пече още 15-20 минути на 200 градуса като се залива със соса. Целият печен на фурна питомен заек е готов....
Питомен Заек с Картофки на ФурнаПитомен Заек с Картофки на Фурна
Питомният Заек с Картофки на Фурна е много вкусен, опитайте....
Питомен заек с гъби в гювечПитомен заек с гъби в гювеч
Печеният заек се сервира с гарнитура от варени или печени зеленчуци. От зададените продукти излизат 7-8 порции....
Печен Питомен Пълнен ЗаекПечен Питомен Пълнен Заек
1
Печеният Питомен Пълнен Заек е много вкусен....
Кашкавал пане с шункаКашкавал пане с шунка
6
Кашкавалът пане се пържи в силно сгорещена мазнина и от двете страни. Кашкавалът пане с шунка е много вкусен....
Охлюви пане с чесънОхлюви пане с чесън
Охлювите пане с чесън са много вкусни....
Калмари пане в царевична панировкаКалмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял пипер...
Охлюви пане с млечен сосОхлюви пане с млечен сос
6
Първо започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
Карфиол пане с царевично брашноКарфиол пане с царевично брашно
1
Във вряща подсолена вода бланшираме карфиола за кратко. Охлаждаме и накъсваме на розички. Пристъпваме към приготвянето на панировката. Разбиваме...
Патладжан пане с доматен сосПатладжан пане с доматен сос
Паниран патладжан с доматен сос или как с обикновени продукти да приготвите нещо феноменално вкусно....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: