Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кашкавал пане с царевично брашноРазбийте яйцето в чиния.
Нарежете кашкавала на парчета.
Оваляйте в царевичното брашно, а след това в яйцето.
Начупете корнфлейкса на дребни...
Бяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Охлюви пане с млечен сосПърво започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
6
Калмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета.
Поръсваме с бял пипер...
Кашкавал пане в ресторантски стил
Това е много лесна и страхотна рецепта за паниран кашкавал, която аз измислих....
Паниран заек със сос от зеленчуци
Измиваме добре заека и го поставяме във вода с малко оцет да престои 24 часа. След това се изцежда добре и се нарязва на порции....
Пилешки хапки пане с царевично брашно
Измиваме добре пилешкото месо и го нарязваме на хапки. Изстискваме лимона в съд и към него поставяме всички подправки. Разбъркваме.
Прибавяме месото...
Миди пане за мезе
Измиваме добре мидите с четка и ги слагаме в тенджера да се варят, вътре прибавяме копър, сол, бира и вода, след като се отворят са готови, тези,...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: