Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек с горчицаЗаекът се измива, подсушава се и се нарязва на порции. Поръсва се със сол и черен пипер.
Половината от зехтина се загрява и в него се слага лукът...
1
Заек с медЗагрейте зехтина, добавете вътре лука и доматите, предварително обелени и нарязани на малки кубчета. Разбъркайте и добавете меда и прясното мляко....
Заек по домашноПриготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
4
Заек от свинско
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
Пълнен див заекЗаекът се маринова по възможност няколко часа с вода, оцет, лук и черен пипер. Ако е замразяван, може да не се маринова, а се натрива с оцет и се...
1
Заек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек с лапад
Загрейте олиото и запържете заешкото до зачервяване, след което поръсвате с червен пипер....
Заек в гърнеНаредете запърженото заешко и разбъркайте леко в гърнето. Похлупете и сложете да се пече за 2 часа на 180-200 градуса....
1
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: