Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястие с Агнешки Дреболии

Ястие с Агнешки Дреболии

Прегледай всички 60 избрани предложения за ястие с агнешки дреболии в Gotvach.bg.
Руло с пилешко месо, дреболии и гъбиРуло с пилешко месо, дреболии и гъбиИзмийте, почистете и сварете сърцата. Нарежете пилешкото филе на малки кубчета. Готовите сърца се режат също на ситно и се прибавят към пилешкото...
Чорба от агнешки дреболийкиЧорба от агнешки дреболийки
Чорбата от агнешки дреболийки е много вкусна....
Агнешки дреболийки за мезеАгнешки дреболийки за мезе
Агнешките дреболийки за мезе са готови....
Супа с агнешки дреболийкиСупа с агнешки дреболийки
4
Като са готови, се слагат нарязаните дреболийки....
Агнешки Дреболийки в МаслоАгнешки Дреболийки в Масло
Агнешките дреболии сваряваме в подсолена вода. След като са готови ги вадим и нарязваме на ситно....
Супичка от агнешки дреболийкиСупичка от агнешки дреболийки
Агнешките дреболии се сваряват предварително и се нарязват на дребни парчета....
Супа от пилешки дреболии по италианскиСупа от пилешки дреболии по италиански
Добавят се нарязаните дреболии без дробчетата, нарязаните корени за супа и лукът. Оставят се да се задушат и се заливат с виното и бульона....
Супа от пилешки дреболии с домати и лукСупа от пилешки дреболии с домати и лук
Пилешките дреболии се нарязват и се задушават заедно с наситнения лук в сгорещено олио....
Печено прасенце с плънка от дреболии и гъбиПечено прасенце с плънка от дреболии и гъби
Плънката се приготвя от задушения в мазнината нарязан лук, нарязаните дреболии, гъби и ориз, залети с виното и поръсени с черния пипер и солта....
Пълнен заек с агнешки дреболийкиПълнен заек с агнешки дреболийки
Прибавете ориза и също го запържете леко, сложете и дреболиите....
Варена агнешка главичка и дреболии в тенджера под наляганеВарена агнешка главичка и дреболии в тенджера под налягане
Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето. Поставяме в тенджерата под налягане и добавяме солта, ригана и вода, колкото...
Агнешка дреболия с пресен лук на фурнаАгнешка дреболия с пресен лук на фурна
Използва се агнешка червена карантия (черен дроб, бъбречета, момици и др. ) Дреболията се измива в студена вода и се нарязва, слага се в тавичка или...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: