Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Малки Гювечета

Ястия в Малки Гювечета

Разгледай всички 99 авторски предложения относно ястия в малки гювечета в Gotvach.bg.
Оригинални гювечета по шопскиОригинални гювечета по шопскиНа дъното на всяко гювече се слага масло. След това се подреждат резени сирене и пресен домат в края. Леко се посолява доматът....
Различни гювечета по шопскиРазлични гювечета по шопски
Във всяко гювече се слага първо малко масло, домати, сирене /натрошено или резени/, кръгчета зелена чушка, сирене, домати, чуква се яйцето или разбито...
Гювечета с броколи и пилеГювечета с броколи и пиле
Нарежете кашкавала на тънки ленти и покрийте гювечета с него, след което поръсете с настъргано Грана Падано....
Гювечета с чушки и сиренеГювечета с чушки и сирене
Вземаме две гювечета. Във всяко едно от тях натрошаваме сиренето Дунавия....
Гювечета с броколи и сиренаГювечета с броколи и сирена
Броколите се накъсват на розички и се разпределят в намазаните със зехтин гювечета....
Бързи гювечета с домашна луканкаБързи гювечета с домашна луканка
Разпределете соса по всички гювечета и ги сложете в загрята фурна да се запекат. Преди да изключите фурната чукнете по едно яйце на всяко гювече....
Гювечета с кайма и кашкавалГювечета с кайма и кашкавал
Вземаме 4 гювечета и ги намасляваме. Правим от каймата 4 топки, поставяме всяка една в гювече....
Гювечета с броколи и доматГювечета с броколи и домат
Поставяме най-отдолу в гювечето. Нарязваме домата на шайби и подреждаме отгоре, посоляваме. Идва ред на сиренето и кашкавала....
Вкусни гювечета с луканков колбасВкусни гювечета с луканков колбас
След като се сварят картофите, започвате да пълнете гювечетата....
Гювечета с пилешко и гъбиГювечета с пилешко и гъби
Издадете и сервирайте веднага гювечета с пилешко и гъби....
Гювечета с пилешко и зеленчуциГювечета с пилешко и зеленчуци
Разпределете сместа в 2 или 3 керамични гювечета. Сложете съвсем малко вода. Поставете гювечетата в студена фурна и включете на 150°C....
Гювечета с кайма и яйцеГювечета с кайма и яйце
Поставяме ги в 4 намаслени гювечета, така че каймата да допира плътно стените им. В средата на каймата правим дупка. Там слагаме бучка масло....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: