Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нареждаме пелмените в гювечета, отгоре пасираните гъби, заливаме с млечната смес и поръсваме с желаните подправки....

Броколите се накъсват на розички и се разпределят в намазаните със зехтин гювечета....

Разпределете соса по всички гювечета и ги сложете в загрята фурна да се запекат. Преди да изключите фурната чукнете по едно яйце на всяко гювече....

Поставяме най-отдолу в гювечето. Нарязваме домата на шайби и подреждаме отгоре, посоляваме.
Идва ред на сиренето и кашкавала....

Вземаме 4 гювечета и ги намасляваме. Правим от каймата 4 топки, поставяме всяка една в гювече....

Сипваме от сместа в намаслени гювечета, затваряме ги и печем на 160 градуса около 30 минути, след което във всяко гювече поставяме по малко моцарела...

Вземаме две гювечета. Във всяко едно от тях натрошаваме сиренето Дунавия....

След това ги разпределяме в 3 гювечета. Поръсваме с малко сол.
Отгоре им разпределяме почистените и нарязани на лентички чушки....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: