Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разпределяме съставките в три гювечета.
Подреждаме по два нарязани домата и ивици от червената пиперка....

След като лещата се запече и малко преди да се извадят зеленчуковите гювечета от фурната, във всяко гювече се слага по едно сурово яйце....

По принцип, както си правите гювече, по същия начин, вместо в глинено гювече, слагате продуктите в питка....

Изсипваме по малко вода във всяко гювече, затваряме с капака и печем във фурната до готовност.
Гювечетата с месо и зеленчуци са много вкусни....

Печем гювечета с гъби и кайма в предварително загрята на 180 градуса фурна за 40 минути....

Нарежете кашкавала на тънки ленти и покрийте гювечета с него, след което поръсете с настъргано Грана Падано....

Разпределете сместа в глинени гювечета с малко масло и оформете гнездо с лъжица....

На дъното на самите гювечета слагаме малко от маслото и плочка от саламуреното сирене.
Върху него поставяме резен от домата....

Намажете гювечетата с малко масло. На дъното поставете няколко резенчета от нарязаните домати....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: