Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отцежда се и половината се слага в гювечета, в които е разпределено маслото.
Рибата се почиства от костите и се разпределя в гювечетата....

Поставяме ги в 4 намаслени гювечета, така че каймата да допира плътно стените им. В средата на каймата правим дупка. Там слагаме бучка масло....

Белим ги и ги нарязваме на по малки парчета.
На дъното на всяко гювече слагаме по 1 с.л. олио и лютеница....

1

Бобът се разпределя в гювечета, също се добавя във всяко нарязан лук, морков, чушка, джоджен, босилек, сол на вкус....

2

На края се добавя моцарелата, нарязана на малки парченца.
Сложете във всяко гювече по малко от мазнината, останала в тигана....

Добавете няколко маслини в зеленчуковите гювечета, чукнете по едно яйце и сложете кашкавала, нарязан на малки парчета....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: