Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

За да приготвите плънката накълцайте зелето, лука и ги задушете в мазнина, след което добавете и нарязаните магданоз, копър, зелен лук, сол и черен...

6

Залейте туршията на баба с врялата саламура.
В следващите дни се претака около 4 пъти през 2-3 дена....

2

1

5

В голяма тенджера /баба използваше гърне, къкрещо на огнището/ задушаваме лука с наситнената сланина, олиото и малко от бульона - 2 с.л....

Разбъркваме си яйцата и захарта с вилица, не с миксер. Добавяме олиото, киселото мляко и пак бъркаме. След това брашното, бакпулвера и ванилиите....

Празът се почиства от външните листа и се нарязва на ситно. Задушава е в половин кафена чаша олио до омекване, добавя се червеният пипер и нарязаните...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: