Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан домашен хляб по рецепта на Теодора ТитоваПоставяме във загрята фурна на 150 градуса и печем за около 30-35 минути, като 5 минути преди да извадим хляба го изкарваме от тенджерата и заедно...
Домашен хляб с кисело мляко и жива мая в тава
Маята се разтваря в 100 мл топла вода и се оставя 10 минути да се активира.
Брашното се пресява и се прави кладенче в средата.
Разбъркват...
Хрупкав домашен царевичен хляб
След като стане готов, оставете хрупкавия домашен царевичен хляб върху решетка да изстине. После си хапнете за обяд или вечеря....
Домашен черен хляб ДебеланкоСлед като втаса, размесете тестото още един път, оформете във форма на елипса (придайте ми вид на хляб) и го поръсете с малко бяло брашно....
4
Домашен ръчно направен хляб
Загрявам фурната до 160 градуса и пека хляба до готовност. Топлия хляб напръсквам със студена вода и завивам в чиста кърпа....
Моят домашен хляб със суха маяСъвет: Не покривайте моя домашен хляб със суха мая, когато го извадите от фурната, а просто го оставете да се охлади на стайна температура....
2
Лесен и много вкусен домашен хляб
Печете хляба до хубав златист загар за около 30-35 минути, зависи от печката....
Хляб с моркови
Топъл домашен хляб...а ако добавите и една салата от домати...чудно!
Да ви е сладко с този хляб с моркови!...
Хляб в хлебопекарна
За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....
Хляб с бираХлябът се пече в средата на фурната 35 минути или докато стане кафяв.
Изпеченият хляб се обръща върху решетка и се оставя да изстине....
2
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: