Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет с Пилешко Месо

Специалитет с Пилешко Месо

Разгледай всички 99 кулинарни идеи относно специалитет с пилешко месо в Gotvach.bg.
Солени палачинки с пилешко месоСолени палачинки с пилешко месоЯйцата се разбиват добре и към тях се прибавя млякото. Брашното, солта и захарта се прибавят внимателно и се разбъркват до получаване на хомогенна...
Вкусна запеканка с пилешко месоВкусна запеканка с пилешко месо
3
Пилешкото месо нарязваме на не много едри парчета, чушката нарязваме на лентички, дълги около 3 см и дебели около 3 мм., лука на полумесеци....
Пикантен ориз с пилешко месоПикантен ориз с пилешко месо
Измиваме бутчетата и ги сваряваме. Обезкостяваме месото на малки късчета. Нарязваме лука, запържваме го в тавата. След това добавяме ориза, апетитката...
Пържени топчета с пилешко месоПържени топчета с пилешко месо
2
Свареното и отцедено месо се нарязва много ситно. Добавя се ситно нарязана чушка, крема сирене, настърган кашкавал, сол, черен пипер и магданоз....
Цветни кюфтенца от пилешко месоЦветни кюфтенца от пилешко месо
Цветните кюфтенца от пилешко месо поднесете с подходяща гарнитура. Да ви е сладко!...
Китайски Ориз с Пилешко МесоКитайски Ориз с Пилешко Месо
Китайският Ориз с Пилешко Месо е готов....
Руска салата с пилешко месоРуска салата с пилешко месо
Руската салата с пилешко месо е много вкусна....
Оризови запеканки с пилешко месоОризови запеканки с пилешко месо
Сервирайте с пилешкото....
Птиче гнездо с пилешко месоПтиче гнездо с пилешко месо
Задушава се пилешкото месо. След това лукът и гъбите....
Грах чорба с пилешко месоГрах чорба с пилешко месо
1
Когато ястието заври добавяме отцедения грах, пилешкото месо и овкусяваме с подправките /черен пипер, червен пипер, чубрица, сол и дафинов лист/....
Вкусна вечеря с пилешко месоВкусна вечеря с пилешко месо
Измийте, подсушете и разделете на по 2 части пилешките бутчета. Запържете на слаб огън в малко зехтин и маслото. Прибавете лука нарязан на едро и...
Спаначена супа с пилешко месоСпаначена супа с пилешко месо
Овкусяваме със сол и оставяме до сваряване на пилешкото бутче....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: