Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочни свински пържолиОлиото, соевият сос, медът, уни сосът, горчицата и черният пипер се разбъркват до получаването на еднородна смес. Към нея се прибавят нарязаната на...
Апетитни свински ребраМариновайте свинските ребра с червено вино и подправките.
Оставете ги да се мариноват за 30-тина минути и ги изпечете на загрята скара....
1
Панирани свински ушиВ тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване....
2
Пълнени свински филенцаПравят се напречни нарези по двете парчета бон филе, но не до края. Целта е да се образуват нещо като джобчета. След това месото се натърква отвън...
3
Задушени свински пържолиМоже да поднесете задушените свински пържоли с гарнитура от картофено пюре, задушени зеленчуци или туршия....
6
Празнични свински пържолиНачукайте почистените пържоли с дървено чукче, посолете и поръсете с част от смления черен пипер.
Намажете ги с малко мазнина и ги изпечете от...
1
Мариновани свински кебапчета
Смесете кимиона, кориандъра и чесън и ги счукайте в хаванче. След това посолете. Прибавете червения пипер и ригана и залейте с лимонов сок и зехтин...
Свински хапки пане
Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава....
Панирани свински рулца
Готовите свински ролца се отцеждат върху кухненска хартия. Поднесете с лимонови резени и гарнитура по избор....
Пържен свински далакСвинският далак се снема от котлона, поръсва се с накълцан магданоз и се поднася....
1
Пълнени свински пържолиРазмийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа.
Загрейте 1 с.л. маслко в тиган...
2
Мариновани свински котлети
Съставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: