Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Глава на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистваме добре самата агнешка главичка.
Измиваме я старателно под течащата вода....

Прехвърлете маринованата глава в подходяща тавичка и печете агнешкото около 90-110 минути в предварително загрята на 160 градуса фурна....

Направете застройката от продуктите и сипете в супата с агнешка главичка и дреболии....

След като поизстине малко агнешката чорба, я застройваме с едно яйце.
Да ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...

Почистваме добре агнешката главичка.
В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода....

Лукът се нарязва на полумесеци и се нарежда в тавата около агнешките главички....

Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето....

Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка).
Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около 5...

Измийте агнешката глава и я сложете в леко подсолена вода в тенджера под налягане да се свари за по-бързо....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: