Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка чорба с магданозИзмиваме месото и го нарязваме на малки парчета. Слагаме го в 800 мл вода и го оставяме да се вари. Добавяме и малко сол. Когато месото е полуготово...
Агнешка чорба за ВеликденПоднасяме топла чорбата, а вкусът е уникален!
Агнешката чорба за Великден е готова....
1
Агнешка чорба по испански
Корените за супа и месото се сваряват в подсолена вода и бульонът се прецежда.
Слага се на котлона да кипне и се сипва оризът, месото нарязано...
Агнешка чорба с дреболии и ориз
Поръсва се с пресен магданоз агнешката супа.
Приятен апетит с тази агнешка чорба с дреболии и ориз!...
Агнешка чорба с ориз и зеленчуци
Още гореща, сипваме агнешката супа в купички. Да ви е сладко!
Агнешката чорба с ориз и зеленчуци е готова....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
52
43
31
23
10
Дай твоята оценка: