Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Кайма и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с Кайма и Праз

Баница с Кайма и Праз

Открий всички 12 подбрани съвети относно баница с кайма и праз в Gotvach.bg.
Баница с кайма, праз и извараБаница с кайма, праз и извараЗадушава се праз, към него се прибавя каймата. При готовност на каймата се добавят изварата, яйцата и се разбърква....
Баница с кайма, праз и сосБаница с кайма, праз и сос
След като омекне, се добавя размачканата кайма с малко вода. Готвят се докато каймата започне да се запържва....
Баница с кайма и празБаница с кайма и праз
Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....
Баница с праз и каймаБаница с праз и кайма
8
Отгоре намажете или полейте с останалото от яйчната смес и сложете витата баница с праз и кайма да се изпече в предварително загряна умерена фурна...
Наложена баница с праз и каймаНаложена баница с праз и кайма
Извадете готовата наложена баница с праз и кайма и я покритие с кърпа, да се задуши. Нарежете я на парчета и я сервирайте....
Точена баница с праз и каймаТочена баница с праз и кайма
Намажете дъното на кръгла тава с олио и започнете до навивате от средата (като вита баница). Така процедирайте и с останалите три топки....
Солена баница-руло с кайма и празСолена баница-руло с кайма и праз
Поставете солената баница в тавичка и печете на 200 градуса за около 25-30 минути. Солената баница с кайма и праз е много вкусна....
Баница с празБаница с праз
2
Поръсете с мазнина и печете до почервеняване баница с праз!...
Баница с каймаБаница с кайма
6
Най - отгоре на баницата поставяме две цели кори....
Картофена баница с празКартофена баница с праз
Готовата баница се поръсва с малко вода и се покрива с кърпа, и се оставя така, за да омекне....
Точена баница с празТочена баница с праз
От водата, солта и брашно, колкото поеме, се замесва меко тесто, което се разделя на две части, едната част се разделя на четири топки, а другата...
Баница с праз ПролетБаница с праз Пролет
Празът се нарязва и запържва до омекване. Прибавя се натрошеното сирене. Яйцата, киселото мляко и содата се разбиват. Върху кора се ръси от...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: