Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Кайма и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Задушава се праз, към него се прибавя каймата. При готовност на каймата се добавят изварата, яйцата и се разбърква....

Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....

9

Турска баница с кайма и праз ще се хареса на всеки любител на бюреците....

Извадете готовата наложена баница с праз и кайма и я покритие с кърпа, да се задуши.
Нарежете я на парчета и я сервирайте....

Нарежете на дребно праза и лука.
Сложете олиото в дълбок тиган. След като загрее, сложете нарязаните праз и лук....

Поставете солената баница в тавичка и печете на 200 градуса за около 25-30 минути.
Солената баница с кайма и праз е много вкусна....

2
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: