Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Кайма и Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Дърпана баница с кайма е произведение на родното кулинарно изкуство.
Вижте още как се точат кори за баница и как баницата да остане надута....

Запържваме около 10 минути нарязан на ситно кромид лук и прибавяме намачканата кайма.
Разбъркваме, докато каймата стане на трохи....

Така наредената баница се нарязва на кубчета и се полива с разбитите яйца и бира....

3

Нарязваме баницата на парчета и я заливаме с бирата и останалия зехтин....

Най-отгоре намажете с разбит жълтък баницата с кайма.
Изпечете баницата от лаваш с кайма в умерена фурна за около 35 минути.
...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: