Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Кайма и Спанак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Печете турската баница бюрек с кайма в загрята на 180 градуса фурна до хубав, златист загар.
Похапвайте с чаша айрян.
Добър апетит!...

Извадете готовата баница и хубаво я намажете отгоре с масло. Много бърза и неустоимо вкусна баничка – бюрек....

Печем бюрека 45-50 минути задължително в загрята фурна на 180 °C.
Хапваме с айран баница бюрек от Добруджа.
Чудна закуска....

1

2

2

Най-отгоре покрийте баницата с още няколко кори, залейте с прясното мляко и сложете да се пече докато не хване лек загар....

Спанакът се измива и се нарязва на ситно. Прибавя се свареният ориз, яйцата и сиренето и се разбърква сместа....

3

Добавя се каймата и се запържва. Слага се измития и нарязан спанака и се задушава 15 мин....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: