Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Картофи и лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с Картофи и лук

Баница с Картофи и лук

Прегледай всички 24 авторски предложения за баница с картофи и лук в Gotvach.bg.
Баница с картофи и лукБаница с картофи и лукСваряваме картофите с подсолена вода. Когато са готови ги оставяме да се охладят....
Кръгла баница с картофи и лукКръгла баница с картофи и лук
Картофите се сваряват в подсолена вода и се режат на малки кубчета или се рендосват. Лукът се надробява на ситно и се запържва....
Баница с праз лукБаница с праз лук
Баница с праз лук е вкусна е и топла, и студена с айрян. Приятен апетит!...
Родопска баница с картофиРодопска баница с картофи
7
С остър нож нарязваме баницата на ромбове. В дупките поставяме парченца масло....
Спаначена баница с картофиСпаначена баница с картофи
Печете баница на 200 градуса за около 40 мин. Извадете от фурната и покрийте баницата със спанак с кърпа....
Баница с лук и спанакБаница с лук и спанак
1
Да ви е сладко с любимата ни баница с лук и спанак!...
Баница с кайма и лукБаница с кайма и лук
1
Размесваме каймата със солта и черния пипер. Добавяме и лука, който е ситно нарязан. Запържваме каймата и лука в сгорещената на средна температура...
Баница с лук и каймаБаница с лук и кайма
Лукът се реже на кубчета и се запържва с малко сол, а след това се добавя каймата, която се размачква, докато не стане на малки парченца. След това...
Постна баница с праз лукПостна баница с праз лук
2
Слагаме в тавичка и навиваме както се прави вита баница....
Баница с два вида лукБаница с два вида лук
Вземете две кори за баница. Напръскайте ги с олио, сложете част от задушения лук и малко от натрошеното сирене....
Перфектната баница с кайма и лукПерфектната баница с кайма и лук
Ако рецептата ти харесва, опитай и тези предложения за вкусна баница с кайма, баница със сирене или другите ни ястия с кайма....
Баница с пилешко месо и лукБаница с пилешко месо и лук
Готовата баница НЕ се поръсва с пудра захар....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: