Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Праз и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете зелката, каймата и лукът се препържва в тиган и се добавя към суровото зеле....

Печете турската баница бюрек с кайма в загрята на 180 градуса фурна до хубав, златист загар.
Похапвайте с чаша айрян.
Добър апетит!...

Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....

9

1

6

С останалата мас поливаме зелника и печем на умерена фурна.
Зелникът с кайма и кисело зеле е готов....

Запържвам ситно нарязания праз и лапад, добавям малко сол, джоджен и червен пипер. Свалям от кутлона, чукам яйцето и разбърквам....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: