Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с кайма, праз и извара
Задушава се праз, към него се прибавя каймата. При готовност на каймата се добавят изварата, яйцата и се разбърква....
Точена баница с праз и кайма
След като загрее, сложете нарязаните праз и лук. Запържете почти до готовност. После добавете и каймата, запържете и нея....
Баница с кайма, праз и сос
След като омекне, се добавя размачканата кайма с малко вода.
Готвят се докато каймата започне да се запържва....
Наложена баница с праз и кайма
Извадете готовата наложена баница с праз и кайма и я покритие с кърпа, да се задуши.
Нарежете я на парчета и я сервирайте....
Вита баница със зеле (Зелник)
Оформената баница се поръсва с олио и се пече на 190 градуса за 30-35 минути. Изпечената баница се пръска със студена вода и се покрива с кърпа....
Солена баница-руло с кайма и праз
Поставете солената баница в тавичка и печете на 200 градуса за около 25-30 минути.
Солената баница с кайма и праз е много вкусна....
Баница бюрек със сиренеПърво се приготвя заливката. Разбиват се яйцата, добавя се прясното мляко. Разбъркват се и се добавят газираната вода и олиото. Отново се разбъркват...
1
Баница бюрек на тиганНа единия лист за баница изрязвам краищата, за да се получи кръг колкото диаметъра на тигана. Него оставям настрана, той ще е най-отгоре....
2
Сечена катмер (бюрек) баница
От пресятото брашно смесено със солта, яйцето, олиото и водата замесете меко тесто за баница....
Баница бюрек от Добруджа
Печем бюрека 45-50 минути задължително в загрята фурна на 180 °C.
Хапваме с айран баница бюрек от Добруджа.
Чудна закуска....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: