Gotvach.bg»Избрани Колекции»Банска Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска Капама в Гювеч

Банска Капама в Гювеч

Открий всички 12 авторски предложения относно банска капама в гювеч в Gotvach.bg.
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Капама в гювечКапама в гювеч
3
На дъното на гювеча слагаме мазнина и зелеви листа....
Новогодишна капама в гювечНовогодишна капама в гювеч
новогодишната капама в гювеч се оставя да поизстине в нея....
Банска КавърмаБанска Кавърма
1
Съдът се покрива с капак и кавърмата се задушава на слаб огън....
Капама с гъби в гювечКапама с гъби в гювеч
1
Капамата с гъби в гювеч е готова....
Вкусна пилешка капама в гювечВкусна пилешка капама в гювеч
Най-вкусният зимен гювеч! Вкусната пилешка капама в гювеч е готова....
Свински крачета капама в глинен гювечСвински крачета капама в глинен гювеч
1
Свинските крачета капама в глинен гювеч са готови. Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
Гювеч с фазанГювеч с фазан
Гювечът с фазан е готов....
Гювеч с бамяГювеч с бамя
1
Загладете отгоре зеленчуците и сложете капак или алуминиево фолио върху гювеча. Сложете го да се пече в силна фурна за 50 минути....
Гювеч в гърнеГювеч в гърне
1
Махнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: