Gotvach.bg»Избрани Колекции»Банска Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска КапамаПечене
Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Свински крачета капама в глинен гювечСвинските крачета капама в глинен гювеч са готови.
Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
1
Гювеч с бамяЗагладете отгоре зеленчуците и сложете капак или алуминиево фолио върху гювеча.
Сложете го да се пече в силна фурна за 50 минути....
1
Гювеч в гърнеМахнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
1
Гювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: