Gotvach.bg»Избрани Колекции»Банска Капама в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска Капама в Гювеч

Банска Капама в Гювеч

Открий всички 12 авторски предложения относно банска капама в гювеч в Gotvach.bg.
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Капама в гювечКапама в гювеч
4
На дъното на гювеча слагаме мазнина и зелеви листа....
Новогодишна капама в гювечНовогодишна капама в гювеч
новогодишната капама в гювеч се оставя да поизстине в нея....
Банска КавърмаБанска Кавърма
1
Съдът се покрива с капак и кавърмата се задушава на слаб огън....
Капама с гъби в гювечКапама с гъби в гювеч
1
Капамата с гъби в гювеч е готова....
Вкусна пилешка капама в гювечВкусна пилешка капама в гювеч
Най-вкусният зимен гювеч! Вкусната пилешка капама в гювеч е готова....
Свински крачета капама в глинен гювечСвински крачета капама в глинен гювеч
1
Свинските крачета капама в глинен гювеч са готови. Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
Гювеч с фазанГювеч с фазан
Гювечът с фазан е готов....
Гювеч с наденицаГювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна. Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Гювеч с картофиГювеч с картофи
1
Почистваме и нарязваме на кубчета картофите и ги поставяме в гювеча....
Гювеч с помберГювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина. Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода. Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: