Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама от Свинско и Пилешко в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоДо средата на глинения гювеч налейте топла вода.
Похлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна.
Уникално вкусно!...
1
Капама от свинско месоСложете глинения гювеч да се пече за 3-4 часа в умерена фурна.
Капамата от свинско месо е готова....
4
Капама с гъби в гювечНа дъното на глинен гювеч сложете част от зелето, върху него сложете гъби и свинско месо....
1
Свински крачета капама в глинен гювечСвинските крачета капама в глинен гювеч са готови.
Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
1
Гювеч от свинско и пилешко
Гювеча се поставя захлупен с капак в студена фурна и се пече на 180С два часа....
Баш Капама
В гювеч или в голяма дълбока тава редя апетитната капама: най-отдолу в тавата нареждам суровите свински гърди, пансета....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: