Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински крачета капамаАко е необходимо, може да се долее малко зеленчуков бульон при печенето на капамата.
Свинските крачета капама са много вкусни....
Моята капама със зеле, свинско и наденица
Захлупете капамата.
Изпечете капамата със зеле, свинско и наденица на 180°C за около 2 часа в предварително загрята фурна с вентилатор!...
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоПохлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна.
Уникално вкусно!...
1
Коледна капамаОставете коледната капама да се пече цяла нощ на слаба фурна.
Разкошно коледно ястие за вашата трапеза....
4
Банска КапамаВземаме един глинен съд около 7-10 литра и започваме да редим съставките в следния ред: сланина - зеле - кървавица, суджук - зеле - свинско - пак...
2
Кокошка капама
Взимаме гювеч и редим ред зеле, кокошка, зеле, свинско месо, зеле, кървавица и завършваме със зеле.
Между редовете слагаме черен пипер....
Моята капамаЗа автентична и традиционна рецепта на капама препоръчвам да посетите региона на Банско, където да се насладите на класическата банска капама....
21
Домашна капама
Отгоре нареждаме свинското месо, нарязано на парчета.
Върху месото слагаме ситно нарязано кисело зеле....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: