Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински крачета капамаАко е необходимо, може да се долее малко зеленчуков бульон при печенето на капамата.
Свинските крачета капама са много вкусни....
Моята капама със зеле, свинско и наденица
Захлупете капамата.
Изпечете капамата със зеле, свинско и наденица на 180°C за около 2 часа в предварително загрята фурна с вентилатор!...
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоПохлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна.
Уникално вкусно!...
1
Празнична капама
Върху него се слага свинското месо (при мен пържоли) поръсва се с подправките, изредени по-горе, включително и малко сол....
Баш Капама
В гювеч или в голяма дълбока тава редя апетитната капама: най-отдолу в тавата нареждам суровите свински гърди, пансета....
Родопска Капама
Кокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...
Коледна капамаОставете коледната капама да се пече цяла нощ на слаба фурна.
Разкошно коледно ястие за вашата трапеза....
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: