Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама със Свинско и Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска Капамазеле - телешко - зеле - цвекло - зеле - ориз - дафинов лист (3-4 листа) - зеле - пилешко - зеле - сланина....
Капама от БанскоВърху тях се слага предварително запърженото свинско месо. Следва телешкото и пилешкото, а най-отгоре са кървавицата и пресния суджук....
1
Пилешка капама от БанскоРазрежете пилето на парчета. На дъното на глинен гювеч се поставете няколко парчета сланина....
1
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоПохлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна.
Уникално вкусно!...
1
Капама с пилешко, гъби и сини сливи
Пилешкото месо е от бут и е без кожа, големи парчета са и затова се срязват на две през средата. Поръсват се със сол, черен пипер, риган....
Моята капама със зеле, свинско и наденица
Захлупете капамата.
Изпечете капамата със зеле, свинско и наденица на 180°C за около 2 часа в предварително загрята фурна с вентилатор!...
Мераклийски сач със свинско, пилешко и зеленчуци
След като стане и пилешкото филе готово, го слагаме при свинското в купата....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: