Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама в Гювеч с Ребра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пикантни ребра в гювечИзвадете изпечените ребра и ги залейте със соса, върнете във фурната за още 5-10 минути, без капака на гювеча, за да се запекат ребрата....
Боб с пушени ребра в гювеч
Накрая разбивам супена лъжица брашно с вода и доливам в боба с пушени ребра в гювеч, разбърквам и връщам във фурната за още 15 мин....
Свински пържоли и ребра в гювеч
Пържолите и ребрата се нареждат в глинения гювеч, като между тях се слага от счукания чесън и нарязания лук....
Свински ребра с боб в гювеч
Ребрата се отделят от месото, пускат се в подсолена вода и се варят за бульон поне 30 минути....
Боб с пушени ребра в глинен гювечЗатворете с капак и сложете във фурната.
Задушавайте боба в гювеч за 3 часа на 160 градуса....
1
Кисело зеле с ориз и ребра в гювеч
В тиган сложете малко олио и запържете до златисто свинските ребра.
Добавете лука, нарязан на дребно. След няколко минути сложете и ориза....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: