Gotvach.bg»Избрани Колекции»Благо Фиде Пържено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Благо Фиде Пържено

Благо Фиде Пържено

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно благо фиде пържено в Gotvach.bg.
Пържено фиде с патешкоПържено фиде с патешкоСервирайте пърженото фиде с патешко веднага, докато е топло....
Класическо пържено фиде по китайскиКласическо пържено фиде по китайски
добавяме всички зеленчуци при фидето и пилешкото месо, сотираме ги с останалата мазнина за две минути на силен огън и сервираме топло класическо пържено...
Пържено фиде с гъби шийтакеПържено фиде с гъби шийтаке
Изключете котлона и поднесете пърженото фиде с гъбите. Пърженото фиде с гъби шийтаке е много вкусно и лесно за приготвяне....
Сладко фидеСладко фиде
Запържете натрошеното фиде в малко олио, докато порозовее. Прибавете 4 чаени чаши хладка вода, захар и ванилия....
Пържено ТофуПържено Тофу
Малко преди да извадите пърженото тофу, сложете при него скълцания зелен чесън и след по-малко от минута дръпнете от огъня....
Свинско пърженоСвинско пържено
2
Поднасяте свинското пържено докто е горещо. По желание може да се гарнира с лук и картофи....
Консервирано пърженоКонсервирано пържено
Сложете и зелените подправки и след 5 най-много 10 минути отстранете пърженото от огъня....
Пържено зелеПържено зеле
3
Пържете зелето в сгорещеното масло, залейте с оцета, необходимото количество вода и задушавайте бавно. Посолете със сол и черен пипер....
Пържено пилеПържено пиле
1
Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите...
Пържено млякоПържено мляко
Внимателно овъргаляйте горещите яйчени форми в допълнителната захар и канела, сервирайте пърженото мляко топло....
Пържено месоПържено месо
Нарежете предварително измитото и подсушено месо на големи парчета. Набодете ги с ножа, сложете ги в хаван и го начукайте добре. Поръсете с подправки...
Пържено авокадоПържено авокадо
2
Пържете до златисто кафяво....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: