Gotvach.bg»Избрани Колекции»Блат за Пасти и Торти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Блат за Пасти и Торти

Блат за Пасти и Торти

Открий всички 12 кулинарни идеи относно блат за пасти и торти в Gotvach.bg.
Блат за пастиБлат за пастиБлатът за пасти е много сполучлив....
Торта с готов блатТорта с готов блат
4
Отгоре направете украса от натрошения блат, който остана от раздвояването на втория блат....
Блат за тортаБлат за торта
7
Виж също как се прави белтъчен блат за торта, морковен блат за торта или този орехов блат за торта....
Торта с класически пандишпанов блатТорта с класически пандишпанов блат
Слага се вторият блат. Леко се сиропира. Цялата торта се покрива с останалата сметана - отгоре и отстрани. Заглажда се....
Пудингова торта с орехов блатПудингова торта с орехов блат
Махнете ринга на формата и украсете ореховата торта. Пудинговата торта с орехов блат е готова....
Солена торта с картофен блатСолена торта с картофен блат
Солената торта с картофен блат е готова....
Ягодова торта с един блатЯгодова торта с един блат
6
Сместа се изсипва в форма за печене на торта и се пече на 180-200 градуса за 20-25 мин. или до готовност....
Еклерова торта с готов блатЕклерова торта с готов блат
3
Махаме от котлона и започваме да сглобяваме самата торта. В кръгъл поднос поставяме готовия блат....
Торта с 2 вида блатТорта с 2 вида блат
Слага се първият блат със стафиди. Сиропира се с компота от кайсии. Отгоре се нареждат плодчетата кайсии....
Бърза торта с домашен блатБърза торта с домашен блат
1
Нарязваме блата на две части, върху долния слагаме от бананово нишесте около 2-3см, отгоре нареждаме банан и захлупваме с горния блат....
Ванилов блат за тортиВанилов блат за торти
Извадете вече готовия ванилов блат за торти и го оставете да изстине напълно, преди да го разрежете и да сглобите тортата си....
Пандишпанов Блат за ТортиПандишпанов Блат за Торти
1
Получи се един много лек и ароматен блат. Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: