Gotvach.bg»Избрани Колекции»Брюкселско Зеле с Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брюкселско Зеле с Масло

Брюкселско Зеле с Масло

Открий всички 12 кулинарни идеи за брюкселско зеле с масло в Gotvach.bg.
Брюкселско зеле с маслоБрюкселско зеле с маслоПоднесете порция брюкселско зеле с масло, поръсено с прясно накълцан магданоз и останалия лимонов сок....
Хрупкаво брюкселско зеле в маслоХрупкаво брюкселско зеле в масло
Загрейте маслото и задушете зелето. Гответе 3-4 минути, като разбърквате от време на време....
Аспержи и брюкселско зеле в маслоАспержи и брюкселско зеле в масло
Аспержите и брюкселско зеле в масло са страхотна гарнитура, подходяща за различни видове месо....
Запържено брюкселско зелеЗапържено брюкселско зеле
Почистваме брюкселското зеле и го режем на половина. Нарязваме лука и го запържваме, като добавим и чушката. нарязана на по ситно....
Пикантно брюкселско зелеПикантно брюкселско зеле
Добавете брюкселското зеле, овкусете със сол, добавете чушлетата и задушавайте под капак....
Печено брюкселско зелеПечено брюкселско зеле
Измийте добре и подсушете брюкселското зеле. Отрежете върховете му и премахнете горните листа....
Брюкселско зеле огретенБрюкселско зеле огретен
Залейте с нея брюкселското зеле. Най-отгоре сложете настъргания кашкавал. Печете на умерена фурна около половин час....
Брюкселско зеле с кюфтенцаБрюкселско зеле с кюфтенца
Брюкселското зеле с кюфтенца е много вкусно....
Гратен с брюкселско зелеГратен с брюкселско зеле
Извадете гратена с брюкселско зеле от фурната, оставете да се охлади за няколко минути и сервирайте....
Брюкселско зеле с кашкавалБрюкселско зеле с кашкавал
Брюкселско зеле с кашкавал е идеалната лесна гарнитура за всичко....
Брюкселско зеле пане ПатафриБрюкселско зеле пане Патафри
Може да пробвате дали е необходимо да се добави още брашно, като потопите едно брюкселско зеле....
Пиле с брюкселско зелеПиле с брюкселско зеле
1
След това добавете нарязаното на половинки брюкселско зеле, нарязаните на тънки кръгове моркови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: