Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бурания
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистваме пилешкото месо, обезкостяваме и го слагаме да се вари.
В тенджера запържваме ситно нарязания праз с олиото и към него прибавяме нарязаното...

Бурания с лапад, а у дома повече е познато това ястие като лапад с кисело мляко и сирене. В детството си много го обичах, така е и до днес....

Сервирах буранията топла, поръсена със ситно нарязан магданоз за нотка свежест.
Добър апетит!
Буранията с кисело зеле е много сочна....

След това оставих буранията в хладилника за 2 часа, но може и да не престоява в хладилника.
И сме готови с нашата Бурания от сварени яйца...

2
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 10
50
44
34
22
10
Дай твоята оценка: