Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз и Лесен Сладкиш с Тахан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз и Лесен Сладкиш с Тахан

Бърз и Лесен Сладкиш с Тахан

Открий всички 12 авторски предложения за бърз и лесен сладкиш с тахан в Gotvach.bg.
Сладкиш с тахан и смокиниСладкиш с тахан и смокиниОставяте коледния сладкиш да изстине напълно и готово. Сладкиш с тахан и смокини - идеален зимен сладкиш....
Лесен хляб с таханЛесен хляб с тахан
В подходяща купа смесете тахана и счукайте яйцата. Разбийте добре с миксер и добавете щипка сол и бакпулвер....
Бадемов тахан с медБадемов тахан с мед
Прибавете олиото и пасирайте бадемовия тахан. Когато сипете цялото олио, прибавете бадемовия тахан с мед....
Сладкиш с таханСладкиш с тахан
Мажат се с плънка от тахан и мед. Същата процедура се повтаря до изчерпване на кори и плънка....
Курабии с тахан и лешнициКурабии с тахан и лешници
В съд разбъркваме тахана със захарта много добре....
Ореховки с тахан и какаоОреховки с тахан и какао
6
Добавяме тахана и какаото и брашното като продължаваме внимателно да бъркаме....
Курабийки с тахан и петмезКурабийки с тахан и петмез
3
Всички продукти се омесват до получаване на гладко тесто. От него се оформят топчета (около 15 бр.). Подреждат се в тава, застлана с хартия за...
Тахан от Черен СусамТахан от Черен Сусам
След, като сте готови, изсипете тахана в подходящи бурканчета или други съдове и съхранявайте на хладно....
Кето сладкиш с таханКето сладкиш с тахан
2
Печем сладкиша на 180 градуса 25 минути. Сервираме нашия кето сладкиш с тахан добре изстинал....
Печена тиква с тахан и медПечена тиква с тахан и мед
За приготвянето на печената тиква с тахан и мед тиквата се обелва, нарязва на кубчета, слага се в тава, поръсва се със захар (по избор), слага малко...
Вкусно смути с тахан и бананВкусно смути с тахан и банан
Вкусно смути с тахан и банан за идеален старт на деня или междинна закуска!...
Сладък салам с тахан и фурмиСладък салам с тахан и фурми
Сладкият салам с тахан и фурми е готов....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: