Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Свински Дроб по Селски на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....

Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....

5

Когато е полуготов свинския дроб на фурна, го изваждаме, поръсваме с осоления лук, разбъркваме добре и го връщаме за 5-6 минутки, същите градуси,...

1

После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....

1

В дълбок тиган или тенджера се слагат дробът и лукът с малко водичка да се задушат....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: