Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Агнешки Дроб по селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в чиния....

Когато сервирате агнешките дроб сарми, не забравяйте и чаша добре охладено розе....

В дълбок тиган или тенджера се слагат дробът и лукът с малко водичка да се задушат....

Прехвърляме всичко това в подходящ съд, нареждаме отгоре нарязаните филийки черен дроб....

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън.
Завиваме го добре....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: