Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Дроб по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Дроб по Селски

Пържен Дроб по Селски

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно пържен дроб по селски в Gotvach.bg.
Дроб по селски с лютеницаДроб по селски с лютеницаДробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета. В...
Дроб по селскиДроб по селски
Дроб по селски е класическо мезе....
Пържен дроб по лионскиПържен дроб по лионски
Овалваме парчетата черен дроб в брашно и ги поизтръскваме. Загряваме олиото в тиган и разтопяваме в него маслото....
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Свински дроб по селскиСвински дроб по селски
10
дробът по селски остане почти само на мазнина....
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Дроб супа по селскиДроб супа по селски
Застройката правим по следния начин: в купичка смесваме жълтъка, млякото и малко брашно, разбъркваме добре, за да е гладка сместа....
Пържен Телешки Дроб по ТурскиПържен Телешки Дроб по Турски
Разтопяваме маслото в по-дълбок тиган. Измиваме черния дроб и го нарязваме на по-малки парченца....
Пържен черен дроб по сръбскиПържен черен дроб по сръбски
Подредете черния дроб в широка чиния и го поръсете с чесън. По желание го поднесете с кисело мляко веднага....
Пържен Дроб (Тава Джигер) по ОдринскиПържен Дроб (Тава Джигер) по Одрински
3
Да ви е сладко с този пържен дроб по Одрински!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: