Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

По-този начин изпържете 500 г черен дроб в дълбок тиган.
И ето така се получава пърженият черен дроб по ресторански стил....

3

1

Загрейте олиото и сложете дроба да се пържи под капак, като от време на време разбърквате. Долейте виното, когато дробът се е позапържил....

4

Поставят се филийките дроб и се пържат за кратко, колкото леко да се зачервят....

Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка....

Загрейте останалото масло в друг тиган и запържете парчетата дроб за по 2-3 минути от всяка страна. Отцедете ги върху кухненска хартия....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: