Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Шаран за Никулден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Шаран за Никулден

Вкусен Шаран за Никулден

Открий всички 12 избрани предложения за вкусен шаран за никулден в Gotvach.bg.
Шаран за Никулден с ароматна плънкаШаран за Никулден с ароматна плънкаСлед като изкарате шаран за Никулден с ароматна плънка от фурната, сменете лимоните с нови....
Шаран за НикулденШаран за Никулден
Шаранът се сервира на порции с гарнитура от задушения със зеленчуците орехите ориз. Вкусотия е този мъжки шаран за Никулден....
Перфектният шаран за НикулденПерфектният шаран за Никулден
Насладете се на перфектния шаран за Никулден....
Пълнен шаран за НикулденПълнен шаран за Никулден
2
Почистете шарана от вътрешности, хриле и люспи, осолете го хубаво и го оставете да престои за 1-2 часа така....
Бирен шаран за НикулденБирен шаран за Никулден
Извадете парчетата шаран от маринатата и подсушете с домакинска хартия....
Вкусен шаран във фурнаВкусен шаран във фурна
Вкусният шаран във фурна е готов....
Вкусен шаран на фурнаВкусен шаран на фурна
Вкусният шаран на фурна е готов....
Пълнен печен шаран за НикулденПълнен печен шаран за Никулден
1
Прехвърляме внимателно печения шаран в рибно блюдо и украсяваме с лимон и печени орехи ястието....
Най-вкусният шаран за НикулденНай-вкусният шаран за Никулден
1
Полейте шарана с мазнина. Печете рибата на 180 градуса за 60 мин. или малко повече. Най-вкусният шаран за Никулден е готов!...
Моят пълнен шаран за НикулденМоят пълнен шаран за Никулден
Моят пълнен шаран за Никулден е готов и очаква своите гости! Източник: Elena Stoyanova - Българските ястия и рецепти...
Празнична погача Шаран за НикулденПразнична погача Шаран за Никулден
1
Прави се смес от маята, затопленото прясно мляко, 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Отделно се оформя кладенче в пресятото брашно и в него се изсипват...
Вкусен шаран консерва на фурнаВкусен шаран консерва на фурна
Почистеният шаран се посолява на вкус и оставя за 1 час в хладилник....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: