Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Гювечета с Пиле и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме пилето, заливаме с вода и сваряваме хубаво. Свареното пиле обезкостяваме ....

Измиваме хубаво гъбите и доматите и ги нарязваме на колелца. По ваш избор може да обелите домата за да премахнете ципата му....

Лука режем на колелца, а гъбите прецеждаме от водата.
След като сме намазали гювечета, поставяме лука и върху него нарязаните картофи....

За тези вкусни гювечета с броколи и пиле може да ползвате пилешко месо както от бут, така и пилешко филе в зависимост от вкуса ви....

В гювечета се слагат картофи, месото с лука, залива се с останалия сос и се поръсва с лешниците. Покриват се с капачета....

С подправката за пиле обтрийте добре месото.
В тиган наливате олиото и добавяте пилешкото месо....

6

Печем гювечета с гъби и кайма в предварително загрята на 180 градуса фурна за 40 минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: