Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусни Свински Шишчета с Чушка и Лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Свински Шишчета с Чушка и Лук

Вкусни Свински Шишчета с Чушка и Лук

Открий всички 36 кулинарни идеи за вкусни свински шишчета с чушка и лук в Gotvach.bg.
Свински шишчета с чушка и лукСвински шишчета с чушка и лукНанижете шишчетата, като редувате месо с парче зеленчук. Овкусете със сол и черен пипер. Изпечете на грил от двете страни....
Свински шишчетаСвински шишчета
Започнете да редите шишчетата - къс месо, парче лук, парче зелена чушка, тиквичка, домат, червена чушка и пак месо....
Свински шишчета с печени домати и лукСвински шишчета с печени домати и лук
Свинските шишчета с печени домати и лук са готови....
Свински шишчета с бекон, лук и чушкиСвински шишчета с бекон, лук и чушки
Поднесете горещите шишчета с добре изстудена бира....
Свински шишчета асортиСвински шишчета асорти
Свинските шишчета асорти са готови....
Ароматни свински шишчетаАроматни свински шишчета
1
Нижете на шишове парче месо и парче сланина /лютата чушка по желание/. Изпечете шишовете на скара, в силна фурна или на грил....
Мариновани свински шишчетаМариновани свински шишчета
Месото, приготвено за шишчета, се нарязва на кубчета с желаната от вас големина....
Вкусни мариновани шишчетаВкусни мариновани шишчета
- чушка, гъби и т.н....
Сочни мариновани свински шишчетаСочни мариновани свински шишчета
Сочните мариновани свински шишчета са готови....
Свински шишчета със зеленчуциСвински шишчета със зеленчуци
На дървени шишчета се нанизва месо, като се редува с парченца зеленчук от чушка и лук. На всяко шишче нанизваме до 5-6 хапки от месото....
Свински шишчета на жарСвински шишчета на жар
1
Нарязваме месото, лука и пипера във форма за нанизване на шишчета. Овкусяваме месото със сол, черен пипер и соев сос....
Свински шишчета с оризСвински шишчета с ориз
Мазнината се разрежда със 100 мл. вода, шишчетата се връщат в нея, поръсват се със сол и червен пипер и се задушават 20 мин. Сервират се с ориза....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: