Gotvach.bg»Избрани Колекции»Десерт Наполеон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт Наполеон

Десерт Наполеон

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за десерт наполеон в Gotvach.bg.
Наполеон с кокосНаполеон с кокосЗавършва се Наполеонът с крем. Украсява се с натрошени вафлички или кокос Наполеонът с кокос....
Наполеон с рокфорНаполеон с рокфор
Тестото се разточва, слага се в тава, набожда се с вилица и се пече на 200 градуса 15 минути. Охлажда се и се разрязва по дължина на три ленти....
Наполеон с бишкотиНаполеон с бишкоти
1
Пригответе си крема като в тенджерка изсипете 800 мл от прясното мляко, маслото, захарта и ванилията и ги оставяте на котлона да заврат. Яйцата...
Яйца Наполеон в таваЯйца Наполеон в тава
3
Яйцата Наполеон в тава са готови....
Торта Наполеон с бираТорта Наполеон с бира
Брашното се пресява с бакпулвера. Охладеното масло се настъргва на едро и се добавя в брашното. Сместа се реже до образуване на трохи. Добавя се студената...
Торта Наполеон с кроасаниТорта Наполеон с кроасани
Първо се приготвя кремът. В подходящ съд /аз ползвам млековарка за кремовете/ се слага 600 милилитра от млякото и захарта. Разбиват се яйцата с...
Торта Наполеон с горски плодовеТорта Наполеон с горски плодове
Торта Наполеон с горски плодове се прибира в хладилник за 1 нощ....
Торта Наполеон с печени блатовeТорта Наполеон с печени блатовe
10
Оставете готовите кори да поизстинат и през това време пригответе крема Наполеон....
Уникална торта Наполеон с карамелУникална торта Наполеон с карамел
2
Уникалната торта Наполеон с карамел е готова....
Класическа торта Наполеон с кремКласическа торта Наполеон с крем
Последната кора натрошаваме и поръсваме тортата Наполеон. Оставяме в хладилника за едно денонощие. Класическа торта Наполеон с крем е готова....
Торта Наполеон с кисело млякоТорта Наполеон с кисело мляко
1
Тестото се приготвя, като омекналото масло се разбива с киселото мляко, добавя се водката и брашното и след като се замеси, тестото се оставя за половин...
Торта Наполеон с домашно тестоТорта Наполеон с домашно тесто
2
Брашното и мекото масло се разбъркват. Получават се трохи. Прибавят се разбитите яйца, водата, оцетът и солта. Получава се меко тесто. Разделя се...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: