Gotvach.bg»Избрани Колекции»Десерт Наполеон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Наполеон с кокосЗавършва се Наполеонът с крем.
Украсява се с натрошени вафлички или кокос Наполеонът с кокос....
Наполеон с рокфор
Тестото се разточва, слага се в тава, набожда се с вилица и се пече на 200 градуса 15 минути. Охлажда се и се разрязва по дължина на три ленти....
Наполеон с бишкотиПригответе си крема като в тенджерка изсипете 800 мл от прясното мляко, маслото, захарта и ванилията и ги оставяте на котлона да заврат.
Яйцата...
1
Торта Наполеон с бира
Брашното се пресява с бакпулвера. Охладеното масло се настъргва на едро и се добавя в брашното. Сместа се реже до образуване на трохи. Добавя се студената...
Торта Наполеон с кроасани
Първо се приготвя кремът. В подходящ съд /аз ползвам млековарка за кремовете/ се слага 600 милилитра от млякото и захарта.
Разбиват се яйцата с...
Торта Наполеон с печени блатовeОставете готовите кори да поизстинат и през това време пригответе крема Наполеон....
10
Класическа торта Наполеон с крем
Последната кора натрошаваме и поръсваме тортата Наполеон. Оставяме в хладилника за едно денонощие.
Класическа торта Наполеон с крем е готова....
Торта Наполеон с кисело млякоТестото се приготвя, като омекналото масло се разбива с киселото мляко, добавя се водката и брашното и след като се замеси, тестото се оставя за половин...
1
Торта Наполеон с портокалов крем
Омесваме маргарина с брашното, така че да стане на трохи. В чаша се смесват едно яйце с оцет и сол. В брашното и маргарина правим кладенец и добавяме...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: