Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Захаринки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разбиват се яйцата със захарта. Содата се разтваря в кисело мляко, а амонячната сода в лимоновия сок. И се добавят към яйцата и захарта.
Добавят...

Угасете амонячната сода в малко оцет. Разбийте яйцата с по-голямата част от захарта и останалите продукти.
Добавяйки брашно, омесете гладко и...

По желание може да сложите и по една ядка (орехи, лешници, бадеми)
Подредете захаринките в тавите и печете в загряна фурна на 180 градуса за 15...

Не препичайте захаринките, дори да ви се струват меки, когато ги извадите - като изстинат се стягат.
Медените захаринки са готови....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: