Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен ориз на тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен ориз на тиган

Задушен ориз на тиган

Открий всички 24 кулинарни идеи за задушен ориз на тиган в Gotvach.bg.
Задушен ориз с фидеЗадушен ориз с фидеОризът се задушава около половин час, като се разбърква на периодично. Задушен ориз с фиде сервираме като гарнитура или постно основно....
Задушен ориз със свинскоЗадушен ориз със свинско
1
Запържваме месото в две лъжици олио, изваждаме и в същата мазнина запържваме ориза....
Задушен ориз с тиквичкиЗадушен ориз с тиквички
Захлупете съда задушете за 5 мин. Прибавете след това ориз, налейте 3 чаени чаши бульон и задушете ястието до готовност....
Задушен Ориз с ДоматиЗадушен Ориз с Домати
1
Загрейте маслото и зехтина на умерена температура на котлона в дълбок тиган....
Ориз на тиган с броколиОриз на тиган с броколи
Овкусете апетитния ориз на тиган със сол, черен и бял пипер. Похлупете и гответе на тих огън. Ястието трябва леко да къкри....
Ориз на тиган с месоОриз на тиган с месо
Кърпата е, за да не навлажняват капките от капака ориза. Рецептата за Ориз на тиган с месо е изпълнена....
Вкусни камби със задушен оризВкусни камби със задушен ориз
Със задушения ориз, който е полусварен, пълните камбите и подреждате в тава, като сипвате малко олио и вода....
Задушен ориз с тиквичка и морковиЗадушен ориз с тиквичка и моркови
1
В тиган се загрява олиото, сипва се нарязаният лук, нарязана тиквичка на кубчета и морковите, нарязани на парченца....
Задушен ориз с агнешко и дреболииЗадушен ориз с агнешко и дреболии
Оставяме така самия ориз да си поеме водата и тогава прибавяме агнешкото месо. След това прибавяме и останалата част от бульона....
Задушен ориз със спанак и гъбиЗадушен ориз със спанак и гъби
След това се добавят едно по едно нарязаните на малки ивички гъби, ситно нарязаният спанак и оризът....
Ориз на тиган с 2 вида месоОриз на тиган с 2 вида месо
Ориз на тиган с 2 вида месо - мечтата на всеки любител на мръвката!...
Ориз на тиган с пиле и зеленчуциОриз на тиган с пиле и зеленчуци
След като се позадушат зеленчуците, се добавя измития ориз и се налива горещият пилешки бульон....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: