Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имамбаялдъ на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматна ИмамбаялдъПечем в предварително затоплена фурна на 200 градуса за 15-20 минути.
Поръсваме готовата имамбаялдъ със ситно нарязан магданоз....
1
Класическа имамбаялдъПоръсете с нарязан магданоз и поднесете ястието имамбаялдъ.
Класическата имамбаялдъ е много вкусна....
1
Пикантна имамбаялдъ
Тавата със зеленчуците се поставя в загрята на 200 градуса фурна, за около 40 мин....
Редена Имамбаялдъ
Налива се вода до половината на зеленчуците и имамбаялдъта се поставя във фурна на 170 градуса за около 35-40 мин....
Патладжан Имамбаялдъ
Тъмните патладжани горчат - поставете ги в солена вода за 30-40 мин.
Срязваме патладжаните през средата, дупчим ги с вилица, посоляваме, поръсва...
Имам баялдъ
Разполовете патладжаните, надупчете ги с ножа на няколко места, посолете и след 20-30 минути ги изплакнете.
В тенджерка запържете или задушете...
Стерилизирана имамбаялдъПатладжаните се нарязват на дължина, осоляват се и се оставят в наклонена тавичка да се отцедят от горчивия сок. След това се изпържват в олио и се...
2
Оригинална ИмамбаялдъАко ти рецептата за имамбаялдъ, опитай и другите ни рецепти с патладжан като този вкусен пълнен патладжан или патладжана в доматен сос....
16
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: