Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Имамбаялдъ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Полейте с прясно изцеден лимонов сок и сложете вкусната имамбаялдъ да се пече в предварително загрята фурна, докато течността от доматите се изпари...

1

1

3

Запеканката се поднася с лута чушка и поръсена с магданоз.
Имамбаялдъ на фурна е много вкусно ястие....

Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....

Готовото имамбаялдъ се поставя с гювеча в студена фурна и се пече за 20 мин. на 180 градуса....

Поставят се във фурната на 180 градуса с половин чашка вода за 40 мин.
След това се поръсват с магданоз и зехтин. Страхотна имамбаялдъ!...

Сервирайте вкусната имамбаялдъ, поръсена с пресен магданоз.
Вегетарианската Имамбаялдъ с шарени патладжани е готова....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: