Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Змиорка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Змиорка

Как се Приготвя Змиорка

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се приготвя змиорка в Gotvach.bg.
Змиорка в желеЗмиорка в желеСлагаме змиорката заедно със соса в тесен съд и държим в хладилник, докато се желира....
Змиорка на фурнаЗмиорка на фурна
Използвам три парчета от нарязаната змиорка за три порции, останалите замразявам, тъй като сме трима в къщи) Поставям в тавата подправките, овалвам...
Змиорка по фламандскиЗмиорка по фламандски
Измиваме и изчистваме змиорката. Нарязваме я на парчета с дължина около 10 см....
Змиорка по БаскиЗмиорка по Баски
Така приготвени змиорките в баски стил, тип "ал ахийо", се поднасят и консумират топли, с дървена вилица....
Пържена змиорка с доматен сосПържена змиорка с доматен сос
Нарежете змиорката на парчета. Подправете със сол и черен пипер. Оваляйте парчетата в брашно и ги изпържете в олиото....
Змиорка с вино и магданозЗмиорка с вино и магданоз
Мазнина тук не е нужна, защото змиорката ще пусне собствена....
Змиорка с доматено пюре и чесънЗмиорка с доматено пюре и чесън
Нарежете рибата на парчета и я овкусете със сол и черен пипер. Оваляйте в брашното и изпържете в зехтина. В останалата от пърженето мазнина запържете...
Задушена змиоркаЗадушена змиорка
След това се измива и се подсушава. Запържва се в загрятото масло и изпържената змиорка се поръсва с брашно....
Маринована змиоркаМаринована змиорка
Така оформената змиорка се слага в подходящ съд и се посолява. Овкусете с черен пипер и добавете дафиновия лист, чесъна, оцета и зехтина....
Пържена змиоркаПържена змиорка
Подсушете парчетата змиорка, оваляйте ги в брашно, разбито яйце и галета и ги изпържете в сгорещeно олио....
Супа от змиоркаСупа от змиорка
След 10 минути добавяте филета от змиорка и варите рибената супа още 10 минути....
Шишчета от змиоркаШишчета от змиорка
Последователно на шишчета набодете парчета змиорка и краставица, овкусете със сол и пипер....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка: