Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имамбаялдъ в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имамбаялдъ в бурканиВъв всеки буркан слагайте по няколко скилидки чесън и малко сос, след това патладжани и редувайте така до напълване на бурканите....
Тиквички в буркани за пърженеНалейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет.
Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
4
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Ароматна ИмамбаялдъПоръсваме готовата имамбаялдъ със ситно нарязан магданоз.
Ароматната Имамбаялдъ е готова....
1
Класическа имамбаялдъПоръсете с нарязан магданоз и поднесете ястието имамбаялдъ.
Класическата имамбаялдъ е много вкусна....
1
Стерилизирана имамбаялдъНа дъното на буркан (500 мл) се налива 30 мл олио.
Патладжаните се нареждат в буркани, като помежду им се слага от запържените зеленчуци....
2
Оригинална ИмамбаялдъАко ти рецептата за имамбаялдъ, опитай и другите ни рецепти с патладжан като този вкусен пълнен патладжан или патладжана в доматен сос....
16
Имам баялдъ
Разполовете патладжаните, надупчете ги с ножа на няколко места, посолете и след 20-30 минути ги изплакнете.
В тенджерка запържете или задушете...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: