Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имамбаялдъ в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имамбаялдъ в Буркани

Имамбаялдъ в Буркани

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно имамбаялдъ в буркани в Gotvach.bg.
Имамбаялдъ в бурканиИмамбаялдъ в бурканиВъв всеки буркан слагайте по няколко скилидки чесън и малко сос, след това патладжани и редувайте така до напълване на бурканите....
Буркани с желирано пилешкоБуркани с желирано пилешко
2
Бурканите с желирано пилешко са готови....
Лапад в буркани с хималайска солЛапад в буркани с хималайска сол
буркани едни в други!...
ИмамбаялдъИмамбаялдъ
11
Съвет: По-вкусна за консумация имамбаялдъ е студена....
Тиквички в буркани за пърженеТиквички в буркани за пържене
4
Налейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет. Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
Лютика в Буркани за ЗиматаЛютика в Буркани за Зимата
Да ви е вкусно с тази лютика в буркани за зимата....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Ароматна ИмамбаялдъАроматна Имамбаялдъ
1
Поръсваме готовата имамбаялдъ със ситно нарязан магданоз. Ароматната Имамбаялдъ е готова....
Класическа имамбаялдъКласическа имамбаялдъ
1
Поръсете с нарязан магданоз и поднесете ястието имамбаялдъ. Класическата имамбаялдъ е много вкусна....
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъ
2
На дъното на буркан (500 мл) се налива 30 мл олио. Патладжаните се нареждат в буркани, като помежду им се слага от запържените зеленчуци....
Оригинална ИмамбаялдъОригинална Имамбаялдъ
16
Ако ти рецептата за имамбаялдъ, опитай и другите ни рецепти с патладжан като този вкусен пълнен патладжан или патладжана в доматен сос....
Имам баялдъИмам баялдъ
Разполовете патладжаните, надупчете ги с ножа на няколко места, посолете и след 20-30 минути ги изплакнете. В тенджерка запържете или задушете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: