Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Познаем Рибата Годна ли е
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да познаем кога рибата е прясна и годнаХрилете на прясната риба са с наситен цвят. Ако той е сивкав, не купувайте рибата. Най-добре се запазва риба, която е върху натрошен лед....
Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Опасен ли е живакът в рибата?
Като най-опасни се посочват акула, скумрия, риба тон, змиорка и пангасиус.
Откъде идва живакът в тялото на рибата?...
Как да познаем хубавото сирене?
Знаем, че българинът рядко сяда на масата без сервирано сирене на нея. Всъщност се оказва, че ние консумираме близо 60 000 тона сирене годишно,...
Как да познаем истинските биохрани
Да живеем природосъобразно и да сме здрави не включва само храната. Трябва да създадем режим различен от този, който сме имали до момента особено...
Как да познаем лъжливия апетитКогато сме гладни, сме готови да изядем каквото и да е, само да заситим глада си. Но апетитът е друга работа – той се разпалва при вида на нещо...
2
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: