Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Познаем Рибата Годна ли е
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Познаем Рибата Годна ли е

Как да Познаем Рибата Годна ли е

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как да познаем рибата годна ли е в Gotvach.bg.
Как да познаем кога рибата е прясна и годнаКак да познаем кога рибата е прясна и годнаХрилете на прясната риба са с наситен цвят. Ако той е сивкав, не купувайте рибата. Най-добре се запазва риба, която е върху натрошен лед....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Опасен ли е живакът в рибата?Опасен ли е живакът в рибата?
Като най-опасни се посочват акула, скумрия, риба тон, змиорка и пангасиус. Откъде идва живакът в тялото на рибата?...
Как да познаем истинските биохраниКак да познаем истинските биохрани
Да живеем природосъобразно и да сме здрави не включва само храната. Трябва да създадем режим различен от този, който сме имали до момента особено...
Как да познаем лъжливия апетитКак да познаем лъжливия апетит
2
Когато сме гладни, сме готови да изядем каквото и да е, само да заситим глада си. Но апетитът е друга работа – той се разпалва при вида на нещо...
Как да познаем хубавото сирене?Как да познаем хубавото сирене?
Знаем, че българинът рядко сяда на масата без сервирано сирене на нея. Всъщност се оказва, че ние консумираме близо 60 000 тона сирене годишно,...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: