Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Бадемов Ликьор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бадемов ликьорЛикьорът се разпределя в бутилки и се оставя за 2 месеца на тъмно и хладно. След това може да се консумира....
Неаполитанска торта с бадемов ликьор
Охлажда се за половин час, набожда се с клечка за зъби и се сиропира с ликьора и лимоновия сок....
ЛикьорВ различните страни ликьор се приготвя по различни рецепти. В Израел например в питието се влага спирт, който се прави от кактуси....
1
Ликьор с какао
Наливаме ликьора в бутилки и съхраняваме в хладилник. Преди употреба да се разклати, тъй като какаото пада на дъното....
Ликьор от череши
Готовият ликьор се прехвърля в стъклена бутилка и се съхранява отново на тъмно.
Ликьорът от череши е готов....
Ликьор от мандарини
Готовият домашен ликьор изсипваме в подходяща бутилка и съхраняваме на тъмно и хладно място.
Наздраве с моя ликьор от мандарини....
Ликьор от вино
Разбърквайте от време на време, за да се разтопи по-бързо захарта за домашния ликьор....
Ликьор от прасковиПървите два-три дена държим ликьора на слънце, трябва да добие тъмнооранжев цвят....
5
Ликьор от орехи
Всичко това оставяме да престои за 40 дни на тъмно. След това добавяме захарта и когато се стопи, ликьорът се прецежда и го наливаме в бутилки....
Ликьор от грозде
Прецедете след това сока и на 1 литър сок прибавете гъст захарен сироп, приготвен от 800 г захар и 2 ч.ч. вода....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: