Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Бадемов Ликьор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Охлажда се за половин час, набожда се с клечка за зъби и се сиропира с ликьора и лимоновия сок....

1

Наливаме ликьора в бутилки и съхраняваме в хладилник. Преди употреба да се разклати, тъй като какаото пада на дъното....

Готовият домашен ликьор изсипваме в подходяща бутилка и съхраняваме на тъмно и хладно място.
Наздраве с моя ликьор от мандарини....

5

Оставяме ги на слънце за 5-6 седмици да ферментират добре, след това прецеждаме и на литър сок добавяме сироп приготвен от ¾ кг захар и ¾ литра вода...

Всичко това оставяме да престои за 40 дни на тъмно. След това добавяме захарта и когато се стопи, ликьорът се прецежда и го наливаме в бутилки....

Разбърквайте от време на време, за да се разтопи по-бързо захарта за домашния ликьор....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: