Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сваря Домашна Кокошка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистената кокошка сложете да се свари с няколко зърна черен пипер, бахар, карамфил и дафинов лист....

Домашната кокошката е по-жилава има нужда от дълго готвене, за да стане крехка....

Слага се във фурната да се пече. Месото трябва да се задуши добре - около 2-3 часа....

2

Оставям да се поохлади, за да мога да напълня кокошката....

Имайте предвид, че домашната кокошка се вари малко по-различно от купешката.
Това е така, защото домашната кокошка е с малко по-жилаво месо....

Махнете го от огъня и започнете да прибавяте от бульона в тигана, като разбърквате постоянно за да се получи еднородна смес....

Поръсвате с червен пипер, посолявате, заливате с гореща вода и варите ястието.
Щом месото омекне, прибавяте джанките....

Бульонът се прецежда и наново се слага на огъня, като се връща нарязаното месо да се довари....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
52
46
30
22
10
Дай твоята оценка: