Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Сварим Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
3
Как да си сварим компотСлед като сварите компотите, извадете ги от водата и ги обърнете с капачките надолу....
2
Как да си сварим великденските яйца?Не забравяйте да почистите добре яйцата преди да ги сварите....
3
Как да си сварим нахут?
Нахутът принадлежи към семейството Бобови и подобно на останалите бобови растения, той се готви най-добре след предварително накисване. Ако пропуснете...
Как да си сварим царевица?
Може да се използва и за директна консумация – само трябва да се свари, да се посоли и е готова....
Да си направим пържен ориз
Може да приготвите тайландски пържен ориз с ананас: 2 1/2 чаши сварен и охладен ориз или 1 чаша суров ориз, 125 грама пилешко месо, гърди, 8 големи...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: