Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Вари Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Ракия от джанкиВсичко, получено във вид на първоток и патоки се отстранява при изваряването. Дестилира се 2 пъти и се съхранява в бъчва....
2
Ракия от царевицаЗа получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
3
Ракия от тикваФерментацията се получава, като на всеки 20 литра каша се прибавя 4 г суха мая.
Получената смес се следи със захаромер....
1
Мезе за ракия и водкаИзмийте зеленчуците. Лукът намачкайте леко с малко сол. В голямо плато подредете листата маруля и дълги и тънки листове бекон.
Отгоре разпръснете...
1
Домашна ракия от смокиниСлед това ракията се дестилира.
Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
10
Ракия от сини сливиВиж също колко захар се слага на ракията, защо горчи ракията, колко време ферментира ракията и как се разрежда ракията....
7
Домашна ракия от царевицаСместа шупва за два-три дин и веднага варим.
Вари се домашната ракия веднага, защото иначе ще прокисне....
1
Домашна ракия от ечемик
Преди да започнем да варим нашата ракия от ечемик, я оставяме поне 15-20 дена на слънчево място....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: