Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Супа Пача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Застройваме супата с яйцата, които предварително са добре разбити с оцетната смес....

Сервираме супата топла с много чесън и оцет. Супата е като шкембе чорба, само че от свински крака и уши.
Опитайте - много е вкусна!...

Прибавя се оризът и супата се оставя да ври още 15 минути, като накрая се застройва с яйцата, поръсва се с черен пипер и се подправя със счукания...

3

Застройваме супата с яйцата.
Подправяме пачата с настъргания хрян и оцет на вкус.
Супата пача от свински крака, уши и опашки е готова....

Поднасяме пачата, като слагаме от месото, заливаме с горещ бульон и добавяме от чесновата смес....

Чист колаген има в тази свинска супа, която е тип топла пача....

Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките...

Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: