Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Супа Пача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Супа Пача

Как се Готви Супа Пача

Открий всички 24 подбрани съвети за как се готви супа пача в Gotvach.bg.
Супа пачаСупа пачаОт врялата супа добавяйте по-малко от чорбата към застройката докато се уеднаквят температурите и тогава я сипете към супата....
Селска супа пачаСелска супа пача
Свински крачета се измиват добре на течаща вода. Поставят се в дълбока тенджера, заливат се със студена вода, прибавя се дафинов лист....
Овнешка супа пачаОвнешка супа пача
Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото. Когато месото омекне добре, отделяме го...
Супа пача по бургаскиСупа пача по бургаски
Загрява се олио и масло в тиган, добавя се брашното, разбърква се с телена бъркалка до леко кафеникаво....
Супа-пача по ШуменскиСупа-пача по Шуменски
Прибавя се оризът и супата се оставя да ври още 15 минути, като накрая се застройва с яйцата, поръсва се с черен пипер и се подправя със счукания...
Свинска пача супаСвинска пача супа
3
Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите....
Пача супа със свинска главаПача супа със свинска глава
Слагаме ги в дълбока тенджера, наливаме вода, за да се покрият и слагаме на котлон да врат....
Супа пача от свински крака, уши и опашкиСупа пача от свински крака, уши и опашки
Свинските крака, уши и опашки измиваме много добре и поставяме в дълбока тенджера. Заливаме ги със студена вода. Изчакваме да заврят и тогава ги посоляваме...
Супа-пача по Странджански с говежди и свински кракаСупа-пача по Странджански с говежди и свински крака
В подсолена вода сваряваме заедно изчистените (от копитата крака) и измити говежди крачета, свински крачета, уши и опашки. Прецеждаме бульона,...
Топла пача или супа от свински крачетаТопла пача или супа от свински крачета
Чист колаген има в тази свинска супа, която е тип топла пача....
ПачаПача
Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките...
Агнешка пачаАгнешка пача
Заливаме с бульона месото и прибираме в хладилник, докато се желира....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: