Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Супа Пача

Как се Готви Супа Пача

Открий всички 24 подбрани съвети за как се готви супа пача в Gotvach.bg.
Топла пачаТопла пачаКогато са готови, се вадят, обира се месото, нарязва се на парчета и се връща в прецедения бульон....
Пача чорбаПача чорба
3
Оставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета....
Агнешка пачаАгнешка пача
Заливаме с бульона месото и прибираме в хладилник, докато се желира....
Странджанска пачаСтранджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона. Отделяме...
Празнична пачаПразнична пача
1
Месото от крачката, шкембето и чистото месо се нарязват на парчета (около 1 см). Смесват се в купа и се заливат с бульона....
Телешка пачаТелешка пача
1
Дръпва се от огъня, след 15-20 минути тенджерата се отваря, бульонът се прецежда, месото се отделя от костта, нарязва се много на ситно и се разпределя...
Студена пачаСтудена пача
4
След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
Свинска пачаСвинска пача
2
Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Традиционна желирана пачаТрадиционна желирана пача
Всичко се залива с вода и се вари на котлона около два часа и повече, докато месото започне да пада от костите....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: