Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Студена пачаСлед това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
4
Телешка пачаДръпва се от огъня, след 15-20 минути тенджерата се отваря, бульонът се прецежда, месото се отделя от костта, нарязва се много на ситно и се разпределя...
1
Странджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона.
Отделяме...
Празнична пачаМесото от крачката, шкембето и чистото месо се нарязват на парчета (около 1 см). Смесват се в купа и се заливат с бульона....
1
Пача чорбаОставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета....
6
Кето Пача
Щом се свари месото, се обезкостява, нарязва се на ситно и се връща в прецедения бульон.
Добавя се и скилидка чесън....
Топла пача
Когато са готови, се вадят, обира се месото, нарязва се на парчета и се връща в прецедения бульон....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Традиционна желирана пача
Всичко се залива с вода и се вари на котлона около два часа и повече, докато месото започне да пада от костите....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: